به گزارش مشرق به نقل از پايگاه اطلاع رساني سازمان نظام پرستاري، محمدرضا يگانه با بيان اينکه بعد کيفي خدمات پرستاري متأثر از وضعيت جسماني آنان است، اظهارکرد: در برخي از موارد اضافه کار پرستاران در بخش ها بيش از 175 ساعت است اما سيستم توان پرداخت حق اضافه کار آنان را ندارد.
رئيس هيئت مديره نظام پرستاري رشت با بيان اينکه در اغلب شيفتهاي شب و روزهاي تعطيل پرستاران رسمي و استخدامي با سابقه حضور ندارند، گفت: همه اين شيفتها را پرستاران طرحي پوشش ميدهند. پرستاراني که به تازگي فارغ التحصيل شدند و با وجود بار علمي فاقد تجربه لازم هستند.
اين عضو شوراي عالي سازمان نظام پرستاري کشور با بيان اينکه در اين ميان بيماران متضرر ميشوند، ادامه داد: در برخي از واحدهاي درماني به پرستاران طرحي گوشزد ميشود که تا پايان دوره 2 ساله طرح بايد بمانند و حق ازدواج ندارند چرا که ازدواج و متعاقب آن بارداري سبب دوري آنان به مدت 9 ماه از خدمت ميشود.
يگانه همه اين مسائل را ناشي از کمبود نيروي پرستاري در مراکز درماني و بيمارستاني برشمرد و افزود: ميزان اين کمبود به حدي است که پرستاران ناگزيرند گاهي 2 تا 3 شيفت کاري را پشت سر هم بگذارند که با يک ارزيابي واقع بينانه ميتوان به اين واقعيتها رسيد.
کد خبر 5853
تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۴:۰۷
- ۰ نظر
- چاپ
عضو شوراي عالي نظام پرستاري گفت: 50 درصد پرستاران کشور بيش از 15 سال سابقه خدمت دارند و اکثر آنان به انواع بيماريهاي جسمي و اسکلتي مبتلا هستند.